opc_loader

Menu

Het zeewier kookboek

Artikelnr: 2022

Laagdrempelig introductie zeewier kookboek

9,99 7,99
U bespaart: 20%
  •  Grootste assortiment Europees zeewier
  • ​ Biologisch gecertificeerd
  • ​ Gratis verzending vanaf 35,- in NL
  • ​ Levering in de hele EU
EAN
9789048317660

Een mooie aanvulling op de kookboeken met zeewier is het nieuwe boek "Het zeewier kookboek"van de op Malta geboren en voormalig chef-kok van Yotam Ottolenghi's 'NOPI', Nicole Pisani.

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend. Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.

In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.

Het zeewier kookboek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Het zeewier kookboek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Het zeewier kookboek

Laatst bekeken items